Top 10 loodgieter problemen

Leidingen en sanitaire zaken zijn één van de belangrijkste dingen die de meeste huiseigenaren echt als een noodzaak zien en niet als een luxe. Het gevolg kan zijn dat bij problemen met het sanitair huiseigenaren snel in paniek raken. Sanitaire reparaties zijn een van de meest voorkomende en frustrerende problemen waar alle huiseigenaren op een gegeven moment mee te maken krijgen, maar als u weet hoe u basis problemen kunt oplossen kunt u geld besparen en onnodige frustraties. Dit zijn de top tien loodgieter problemen.

Geen warm water – water verwarming problemen zijn de meest voorkomende reden waarom mensen een loodgieter bellen. Als dit probleem zich voordoet, zijn er een paar stappen die u dient te nemen om te bepalen of de warm water afgifte kan worden hersteld zonder een professional:

  • Van de mensen met een gas kachel met een waakvlam, zorg ervoor dat het lampje brandt.
  • Zorg ervoor dat de temperatuur van de water verwarmer hoog genoeg is ingesteld om te zorgen voor voldoende warm water.
  • Controleer of de waterverwarmer groot genoeg is om te voldoen aan de behoeften, vooral in nieuwe woningen.

Verstopte riolering – de tweede meest populaire loodgieter reparatie. Een verstopte riool kan vaak worden voorkomen door zorgvuldig te kijken naar wat je in een afvoer stopt – met name de gootsteen afvoer, dit is het meest gebruikte en verstopte afvoer in de woning.

Druppelende kranen – een gemeenschappelijk ergernis die de meeste huiseigenaren tegenkomen zijn de ringen in de kranen die slijten. Het is mogelijk om de levensduur van uw kraan ringen te verlengen door de kraan met niet te veel kracht dicht te draaien.

Lekkende leidingen – een sanitair probleem kan ernstige schade veroorzaken aan vloeren, muren en spullen. Om te voorkomen dat een kleine lekkage verslechterd, is het een goed idee om leidingen periodiek op roest of witte kalk afzettingen te controleren die kunnen duiden op het begin van een lek.

Lekkende boilers – de beste manier om om te gaan met lekkende boilers is deze te vervangen. Lekkages duiden er meestal op dat roest door de bodem van de water tank komt, en er is geen reparatie voor een dergelijk probleem.

Geen warmte – een kapotte cv en ketel kan resulteren in zeer ellendige winternachten. Ter bestrijding hiervan, is het beste wat je kunt doen is goed onderhoud te laten uitvoeren aan de verwarming systemen om ervoor te zorgen dat deze goed werken voordat het weer te koud is.

Lopende toiletten – doorgaans te herkennen aan een laag brommend geluid of als het toilet blijft lopen nadat de wc is doorgespoeld. Lopende toiletten suggereren doorgaans dat een deel van het toilet kapot is.

Lekkende toiletten – één van de meest frustrerende en potentieel dure loodgieter problemen. Een lekkend toilet kan u met gemak meer dan €100 extra bovenop uw jaarlijkse waterrekening kosten. Voor het repareren van een lekkende wc, is soms gewoon het bewegen van het handvat genoeg om het probleem op te lossen. Wanneer dit niet het geval is, kan het echter noodzakelijk zijn om een professional in te schakelen.

Nieuwe kraan installeren – veel huiseigenaren vervangen kranen om decoratieve redenen. In de meeste gevallen garanderen loodgieters hun vakmanschap, maar niet de kraan zelf. Echter, de meeste loodgieters geven geen garantie op de nieuwe kranen zelf.

Bij twijfel over de loodgieter reparatie problemen, is het altijd het beste om contact op te nemen met een professionele loodgieter. Hij of zij zal snel het probleem kunnen vaststellen en een inschatting geven in hoeverre het probleem zal gaan kosten om te repareren.