Loodgieter voor woningen Als u behoefte heeft aan een loodgieter voor uw huis, appartement of woning in Rotterdam en omgeving dan bent u bij ons aan het juiste adres. Loodgieter Rotterdam verzorgt al jaren loodgieter werkzaamheden naar tevredenheid bij huizenbezitters of huizen huurders, wij kunnen hetzelfde doen voor u.

Of u nu afvoerreiniging nodig heeft van een wastafel of een geiser of CV geïnstalleerd wilt, het loodgieter team voor woningen bij Loodgieter Rotterdam kan u helpen.

Loodgieter voor woningen – 010-3073166

Al onze woning loodgieters zijn deskundig, professioneel en betrouwbaar. Wij bieden gratis ramingen voor elk project en wij bieden garanties op al onze werkzaamheden.

Bij Rotterdam Loodgieter is het onze missie om u te voorzien van:

  • Een snelle reactie en altijd op tijd te zijn- wanneer u een drukke agenda hebt en u een loodgieter probleem heeft dat komen wij snel en op het afgesproken tijdstip bij u langs.
  • Garantie – u kunt er zeker van zijn dat het loodgieterswerk aan uw woning goed uitgevoerd zal zijn – met garantie, uitgevoerd door een ervaren bedrijf uit uw regio.
  • Eerlijke Prijs – wij bieden een eerlijke, uitgebreide prijs opgaaf voordat het werk begint, zodat u nooit verrast zult worden door onverwachte ‘extra’ kosten.
  • Vriendelijke en professionele Service – u wilt ervaren loodgieters, die uw woning opgeruimd houden.
  • 24-UURS Spoed Loodgieter Hulp – loodgieter noodhulp voor alle sanitair situaties die niet kan wachten tot de kantooruren. Dan kunt u rekenen op onze snelle service voor noodgevallen, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
  • Gratis Offerte – wij geven u graag een gratis kosten schatting ter plekke voor uw gemak – en in de meeste gevallen kunnen wij een monteur de werkzaamheden direct uit laten voeren.

Heeft u een loodgieter probleem die direct aandacht nodig heeft van een professionele loodgieter uit Rotterdam waar u op kunt rekenen? Neem dan nu direct contact op met Loodgieter Rotterdam op 010-3073166.