Loodgieter mythes ontzenuwd

U hebt een eigen woning gehuurd of gekocht en u wilt uzelf trainen om voorzichtig en effectief uw huis te onderhouden. U kent deLoodgieter mythes ontzenuwd basisprincipes van uw waterleiding en heeft zelfs voor een doem scenario het benodigde gereedschap klaar liggen om direct in te grijpen. U scoort punten voor het op verantwoorde manier onderhouden van uw woning. Zorg er wel voor dat u niet worden verleid tot een aantal gemeenschappelijke loodgieter mythes. Die zijn zinloos en in het ergste geval kunnen ze uiteindelijk ook een hoop geld gaan kosten.

Sommige van de loodgieter mythes die u dient te vermijden:

1. Maakt u zich geen zorgen over een lekkende kraan: Het is gewoon een kleine druppel, hoe groot zou dit probleem nou kunnen zijn? Zeer groot. Een lekkende kraan kan leiden tot 10.000 verloren liters water per jaar in één huishouden, of het equivalent van 270 keer wassen. Plus, een lek kan schade berokkenen aan de kraan en vlekken veroorzaken in uw inrichting. Het MOET ZO SNEL MOGELIJK VERHOLPEN WORDEN.

2. Toiletten zijn perfect om van uw rommel af te komen: Tenzij u uw wc water op uw vloer wilt laten overlopen, gevolgd door een smerige sanitair schoonmaak, spoel nooit iets anders dan wc papier door het toilet.

3. Citroenen en water vormen de sleutel tot een schoon toilet en afval afvoer: Terwijl een schijfje of twee citroen kan helpen met het elimineren van geuren, doen ze verder helemaal niets voor de schoonmaak. Lees de handleiding om te weten te komen wat voor soort onderhoud uw toilet nodig heeft om perfect te blijven functioneren.

4. U hoeft niet na te denken over uw leidingen totdat deze verstopt zijn: Gewoon omdat het water wordt afgevoerd voor nu betekent niet dat u geen nare opstoppingen in uw leidingen heeft. Afval zoals voedsel in de gootsteen en haar en shampoo in de badkamer kunnen zich ophopen in de loop der tijd, het water hoopt zich op en komt er altijd uit op het slechtst mogelijke moment. Laat uw systeem regelmatig inspecteren om er zeker van te zijn dat er niet echt een groot probleem schuilt net om de hoek. U kunt Loodgieter Rotterdam bellen op 010-3073166 voor informatie over onze onderhoudsproducten.

5. In een noodsituatie is iedere loodgieter prima: Wanneer u een groot probleem heeft en uw leidingen hebben onmiddellijk hulp nodig, dan het is verleidelijk om de eerste de beste klusjesman te bellen die de telefoon beantwoordt. Echter, als u uw leidingen toevertrouwt aan een onervaren beginnende loodgieter dan kunt een hoop geld kwijt zijn terwijl het probleem onopgelost blijft, of zelfs verslechtert. Accepteer Alleen ervaren professionals als het gaat om de leidingen in uw huis, zodat u weet dat de opdracht meteen goed wordt gedaan.

Bel ons voor alle loodgieter mythes ontzenuwd

Uw lokale Loodgieter Rotterdam professionals hebben alle loodgieter mythes ontzenuwd en zijn er om u te helpen 24×7 met een sanitair loodgieter probleem. Bel ons voor meer sanitair tips of om een afspraak te plannen op 010-3073166.